O NAMA


TKO SMO

Tvrtka smo specijalizirana za dobavu i ugradnju betonskog željeza. Fokusiranjem na taj važan segment u području graditeljstva i stalnim ulaganjem u vlastite resurse, prepoznati smo kao siguran partner na svim važnim i velikim projektima. 

Osim usluga i proizvoda iz vlastite proizvodnje, nudimo vam i kompletan asortiman mreža i betonskog željeza u trgovačkim dimenzijama na 3 lokacije u HR. 

ŠTO RADIMO

U svijetu graditeljstva, naš proizvod je osnova iz koje raste vaša vizija. Bez dobrog i čvrstog temelja i okvira koji čini upravo naš proizvod, sve bi ostalo samo na ideji. 

Čelik, kao bitnu sastavnicu svih građevinskih projekata, nalazimo u svim projektima, od obiteljskih kuća, stambenih i poslovnih građevina, do velikih infrastrukturnih projekata. 

Asortiman koji Vam nudimo sadrži rješenja za svaku potrebu kupca, neovisno da li se radi o  robi  iz standardnog programa, ili o proizvodu u potpunosti prilagođenom potrebama kupaca.

ZAŠTO TO RADIMO

Vjerujemo da pristupanje svakom projektu na profesionalnoj razini, neovisno o veličini projekta, donosi zadovoljstvo i nama i kupcu.  

Svaki projekt prilika je da prikupimo dodatno iskustvo i znanje. Vjerujemo da znanje i iskustvo treba cijeniti, te da ono osigurava nove prilike.